[vc_row][vc_column][jnews_element_newsticker compatible_column_notice="" newsticker_title="Breaking" newsticker_icon="fas fa-bell" autoplay_delay="3000" newsticker_animation="vertical" number_post="5" post_offset="0" enable_autoplay="true"][/vc_column][/vc_row]

[gtranslate]

Тео Ушев се озъби на Путин: Империята на злото трябва да бъде победена

Честно казано, вече не ме интересува дали, кога и какво правителство ще има в България. Единственото, което ме интересува е кога парламентът ще се събере и ще гласува незабавното изпращане на военна помощ на Украйна.

Това написа във Фейсбук аниматорът и режисьор Тео Ушев и добави:

„Кога ще пратят всички стари, ръждясали таралясници да се разбият в путлеровите сбирщини. Това ще бъде истинският лакмус за подкрепа на евроатлантическите ценности.

Против източно-ортодоксалната диващина. Защото животът на всички ни зависи в момента само от това – кога Империята на злото ще бъде победена завинаги“, пише той.

Журналистът Петър Волгин не закъсня с коментар:

„Ушев е голям късметлия. Трябва много да се радва, че може да рисува. Защото да мисли определено не може. Не пропуска случай да ни покаже как малките му сиви клетчици никакви ги няма. Ако трябваше да си изкарва хляба с мислене, досега да е умрял от глад“, написа Волгин във Фейсбук.

 

Прочетете цялата статия тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.