[vc_row][vc_column][jnews_element_newsticker compatible_column_notice="" newsticker_title="Breaking" newsticker_icon="fas fa-bell" autoplay_delay="3000" newsticker_animation="vertical" number_post="5" post_offset="0" enable_autoplay="true"][/vc_column][/vc_row]

[gtranslate]

„Продължаваме Промяната“ отговори на ГЕРБ след поканата за среща

От “Продължаваме Промяната” приеха поканата за среща с ГЕРБ. Това съобщиха от пресцентъра на партията. 

“Веднага след изборите открито заявихме, че ще разговаряме с всички политически партии по приоритетите, залегнали в предложените от “Продължаваме промяната” – 16 политики в полза на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС“, се казва в информацията.

“Подчертаваме, че това не е среща за подкрепа на мандат на ГЕРБ-СДС. Ще излъчим експерти за диалог по политиките, които сме готови да подкрепим като градивна опозиция”, заявиха от партията. От “Продължаваме Промяната” потвърдиха, че Кирил Петков и Асен Василев ще представляват партията. 

“Както вече обявихме, всички срещи на ПП с партиите в парламента за обсъждане на 16-те политики ще бъдат излъчвани на живо”, се казва още в съобщението.

Срещата ще се състои на на 8 ноември от 10 часа в зала „Запад“ на Народното събрание, съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ, която ще е част от екипа на своята партия. Лидерът Бойко Борисов няма да присъства.

„Като председател на ПГ на ГЕРБ – СДС поканих на експертна среща на 8 ноември от 10 часа в зала „Запад“ представители на ПГ на ПП“, написа Атанасова в социалните мрежи.

„От ПГ на ГЕРБ – СДС в срещата ще участвам, заедно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев. С Андрей Гюров – председател на ПГ на ПП, предварително уточнихме, че срещата ще е открита за медиите през цялото време“, уточни тя.

Прочетете цялата статия тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.